Din mäklare

Skara Fastighetsbyrå AB är en fristående mäklarbyrå. Vi finns i Skara sedan 1985 men jobbar helt geografiskt fritt. När vi medverkar i affärer är det i egenskap som fristående förmedlare, därför kan vi vara neutrala och opartiska. Ett sätt att jobba som givet oss mångårig framgång och stort förtroende.

Skara Fastighetsbyrå är en mäklarbyrå med stort engagemang. Vi vill skapa en personlig relation med dig som kund och hos oss blir du aldrig en i mängden. Att lova är en sak, att leva upp till det, är en annan. Våra fastighetsmäklare förmedlar med etik och moral samt besitter mångårig erfarenhet av förhandlingsteknik och försäljning. Vi kan fastighetsmäkleri och vet vikten av goda affärer. Detta är avgörande för utgången av din bostadsaffär.

Lite historia om vårt kontor
Byggnaden uppfördes 1844 för att fungera som bostad för lektor Luth, en gång mannen som grundade Stifts och landsbiblioteket i Skara. 1921 köpte Skara pastorat fastigheten för att användas som komministergård. Hösten 2008 köpte Skara Fastighetsbyrå dåvarande Brynolfsgården och sedan dess har en omfattande renovering genomförts. Sedan juli 2011 finns vi nu i ljusa fräscha lokaler och hit är du alltid välkommen in för att diskutera bostad eller besöka vår bemannade bo butik för en nära och personlig kontakt.
 

Ett starkt mäklarteam

På Skara Fastighetsbyrå jobbar två fastighetsmäklare, Robert och Fredrik samt mäklarassistent Helén, tillsammans bildar vi ett starkt mäklarteam, där vi kan täcka upp varandra, snabbt ge oss ut på uppdrag och ...läs mer