Byta bostad

Vi erbjuder lokalt förankrad fastighetsförmedling, fristående från banker. Varje köp eller försäljning är unik och det är viktigt att få så bra information som möjligt vare sig man ska sälja eller köpa.

Sälja
Att sälja är ibland en förutsättning för ett nytt köp. Vi hjälper er att värdera, marknadsföra och sälja er bostad.
Prisläget på fastigheter styrs av den allmänna konjunkturen, efterfrågan och även ränteläget spelar en viktig roll. Beroende på fastighetens storlek, skick, ålder, område och läge får man fram ett marknadsvärde för just din fastighet. Viktigast av allt är att du själv ska känna dig mogen för att sälja.

Vi kommer hem till dig där vi tillsammans lägger upp en plan för försäljningen, vi tar fram all fakta om bostaden, ritningar, kartor, ev. pantbrev m.m. och andra dokument. Vi tar sedan fram ett prospekt på bostaden och därefter börjar vi med marknadsföringen.

Försäljningsprocessen fortsätter sedan med att bostaden läggs ut på vår hemsida och hemnet, skyltning i vår bobutik och banklokaler, storbilds TV och annons i tidningar, allt enligt Era önskemål. Vi kommer gemensamt fram till om visningarna ska ske personligt eller allmänna. Om diskret förmedling önskas är det en självklarhet för oss.

Köpa
Sökandet efter ett nytt hem är en spännande resa som ofta följs av positiva och inspirerande förändringar i livet. Vi är noga med att lyssna på dig och vilka önskemål du har, det kan vara prisnivå, läge och bostadens byggnads typ som styr ditt val.
När Ni bestämt er för att söka efter nytt boende kan det vara bra att tala med er bank eller låt oss hjälpa till med den kontakten. Vid försäljning förekommer ofta budgivning det är därför viktigt att vara väl förberedd. Vi har öppen budgivning och när affären är avslutad får du som köpare en komplett budgivningslista. Vårt mål är att skapa trygga, långsiktiga kundrelationer.
Vi är således ytterst måna om att både säljare och köpare blir nöjda med affären.

Trygghet
Vi kan prisbilden och har gedigen kunskap om de fastigheter som vi valt att arbeta med. Allt detta skapar trygghet för dig i ett av livets viktigaste val. Och vår erfarenhet säger att en trygg kund är en nöjd kund. Trygghet är när din mäklare kan och har tid att delge dig din rättmätiga tid.

Tillgänglighet
Närheten till de bostäder vi förmedlar gör att vi snabbt och lätt kan vara tillgängliga både före, under och efter försäljningen - något som gagnar både köpare och säljare.

Kvalitet
Vi vägrar göra avkall på kundservicen och ska vara ett företag som förknippas med kvalitet. Vi är medvetna om att byta bostad är bland det största man gör i livet och oerhört måna om att detta verkligen ska prägla allt vi gör för våra kunder.
 

Mer information

Här nedan finner Du några verktyg som kan vara bra inför ett husköp.

Dagsaktuella räntor
Bokalkyl

Handelsbanken

Nordea

Sparbanken Skaraborg